ZEHRA - MEHMET GÜLKAYA ANAOKULU


Vizyon: Çocukların beden, zihin, ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak . Çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini ,iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak.

Misyon: Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda Çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen ,milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabile dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. Biz bütün çocuklarımızın eğitimlerini sağlamak, onların iyi olmayan davranışlarını unutturmak, var olan iyi davranışlarını pekiştirmek, yeni davranışlar kazandırmak, kendine güvenen yeni bireyler olarak yetiştirilmelerini fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 2015 Anasınıfları arası Cumhuriyet konulu resim yarışması Çerkezköy 1.liği, 2015 Anasınıfları arası 10 Kasım konulu resim yarışması Çerkezköy 1.liği, 2016 Anasınıfları arası Cumhuriyet konulu resim yarışması Çerkezköy 1.liği, 2016 Anasınıfları arası 10 Kasım konulu resim yarışması Çerkezköy 1.liği, 2016 Anasınıfları arası Öğretmen konulu resim yarışması Çerkezköy 2.liği, 2017 Anasınıfları arası Cumhuriyet konulu resim yarışması Çerkezköy 2.liği

Saatler: Sabah 07:45-12:45 Öğle 13:00-18:00
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenci servisleri özeldir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0282 725 28 18

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://zehramehmetgulkaya.meb.k12.tr

Adres - Fevzi Paşa Mah. Şehit Muharrem Yanal Sok. No13/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Öğretmen :15
Öğrenci :160
Derslik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :253
Öğretim Şekli :İkili Eğitim Yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde

Adres - Fevzi Paşa Mah. Şehit Muharrem Yanal Sok. No13/15 Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Ulaşım 4 ve 5 numaralı belediye otobüsleri okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 1 km İl Merkezine 64 km